După ţară, luaţi-vă şi copiii înapoi!

copil trist

Potrivit unor surse judiciare, tânărul s-ar fi sinucis din dragoste. Prietena lui i-ar fi spus că nu mai doreşte să discute cu el, iar el i-a trimis, în repetate rânduri, mesaje în care o avertiza că va face un gest necugetat.

Aceleaşi surse au declarat că tânărul şi cei doi fraţi ai săi au fost părăsiţi în anul 2012 de către părinţi, aceştia plecând la muncă în străinătate.

Sursa: Gandul.info

Şi nu e singurul caz. E doar încă un copil pe lista sinucigaşilor. Copii “pentru care mi-aş da viaţa, că de-aia am plecat din ţară la muncă, să le pot oferi ce n-am avut eu şi să nu se chinuie”, cum ar suna multe dintre declaraţiile părinţilor, dacă i-ar întreba cineva de ce i-au lăsat acasă.

Când cu Eurovisionu’, o grămadă de voci au urlat în cor că melodia celor de la Voltaj e o jignire la adresa părinţilor care muncesc în străinătate. Că de aia nu a votat nimeni din afara ţării melodia românilor, pentru că aducea atingere “la Diaspora”.

Oare de ce nu-şi iau aceşti părinţi copiii cu ei acolo unde au plecat? Chiar dacă nu au de gând să rămână în ţara aia, copiii şi-ar avea părinţii aproape. Ar avea pe umărul cui să plângă după o decepţie în dragoste, după o ceartă cu cine ştie ce coleg, i-ar scuti de dorul care pe mulţi i-a împins la sinucidere. Sau poate că de fapt nu ar avea pe umărul cui să o facă?

Nu am încredere într-o “Diasporă” (sic!) care îşi abandonează copiii. În braţele bunicilor, ai asistenţilor sociali, sau, nu de puţine ori, în braţele morţii.

loading…


S-ar putea să te intereseze şi:

Cu Schengen-ul gol pe lângă lumea refugiată Isteria din ultimele zile privind criza refugiaţilor a cuprins şi România, deşi, din nou, aşa cum s-a întâmplat în cazul altei crize, a grecilor, n-avem nicio legătură cu ea. Dar cum românii se pricep...
E bine rau, e ca dracu’! Circula pe internet un filmulet cu un batran jerpelit, nespalat si fara dinti, care trage dupa el un carucior, undeva in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, si care "vorbeste" la un fel de telefon...
Depresia, o boală mortală Sunt extrem de liniştit pentru faptul că prabuşirea intenţionată a Airbus-ului din Alpi este un caz izolat, iar piloţii Lufthansa sunt nişte profesionişti desăvârşiţi. Treaba e că în cazul ăsta izolat...

Comentarii

Be the first to comment on "După ţară, luaţi-vă şi copiii înapoi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Mulţumim pentru vizită!
Dacă apreciaţi conţinutul şi nu aţi făcut-o, puteţi să daţi like şi/sau share:

X Închide
thanks! click to close
Licenţa Creative Commons
Textele de pe http://www.cuzu.ro/ sunt puse la dispozitie prin Licenţa Creative Commons Attribution - Necomercial, Distribuire în condiţii identice 4.0 Internațional . ... ...